Древна Земља Србија
Земља Србија je аутентичан и уникатан предмет, израђен од природних материјала из Србије.
Древна земља Немањића заштићена je куглом од јасена.
Кугла чува у себи земљу узету са места где се налазио двор великог жупана Стефана Немање. По народном веровању јасен је свето дрво необичне магијске моћи и велике спасоносне снаге. Дарује бесконачно потомство и заштитник је деце и младих.
Грумен светосавске земље
Древна земља потиче из Старог Раса, прве српска престонице, колевке династије Немањића, свих њихових краљева и царева.
Земља рођења Светога Саве
Ово је земља на којој је настала прва српска архиепископија, прва болница, прва школа, где су написане прве књиге, где је у Срба засјала луча хришћанске просвећености и духовности.
Древна Земља Србија – Породични комплет
Овај предмет садржи историјски и верски склоп од 15 симбола и 12 елемената из природе. Грумен српске земље првенствено је намењен Србима који не живе у Србији, потом свим пријатељима српског народа, али и свима онима који умеју да препознају његову аутентичност.
Мајка Србија – Родна груда
Земља Србија је дар намењен породицима и појединцима који су српског порекла као и странцима који су доказани пријатељи српског народа, а онда и свим истакнутим спортистима, уметницима, државницима, политичарима… Ово је посебно прикладан поклон и на славама, крштењима и венчањима.
Земља, камен и 7 врста дрвета: јасен, храст, липа, тиса, глог, дрен и врба
Постоље за куглу, жрвањ и шумске чуваре куће начињено је од храста. Храст или дуб је свето дрво које представља постојаност у вери, љубави и животу. Синоним је за дучовечност, отпорност, стабилност и чврстоћу, а симболише истину и живот, срећу и снагу, мудрост и част.
Породично презиме угравирано на дрвету липе
Липа je свето и божанско дрво које има лековите моћи. Она је моћна видарица и верна заштитница кућног прага и ватре, која призива срећу и благостање.
Дрвена плоча од липе 
Дрвена плоча са угравираним текстом и породичним именом може се самостално поставити усправно, а може се и наслонити на постоље или поставити на зид.
Жрвањ или камен за ручно млевење жита
Огњиште је у српском народу као место окупљања и заједништва садржавало и млински камен за ручно млевење жита – жрвањ. Тај камен у облику круга са рупом у средини симболише сунчево кретање, животни циклус, круг избављења. Слични по облику и значењу, и жрвањ и огњиште представљају стално оживотворење света, оживљавање кроз поновно рођењe.
Древни чувари куће
По српском народном веровању ових седам врста дрвета јесу седам најјачих заштитника куће и породице, који се вековима сматрају светим и срећним.
Уникатан предмет, израђен од природних материјала из Србије.
Веће паковање садржи уклесано име породице у липином дрвету, постоље од храста, древну земљу у кугли од јасена, шумске чуваре куће и млински камен пешчар. Кутија је тврда, са златним вратом и златотиском. Са унутрашње стране цела је обложена црним материјалом од плиша.
Древна Земља Србија – Сербска земља
Древне српске земље у кугли има колико да стане на длан!
Она симболише припадност Србији, српску слогу и заједништво.
Грумен земље из које ниче саборност, вера и култура српског народа од непроцењиве је вредности.
Може се само поверити и дати на чување, што ми и чинимо
Детаљан опис овог уникатног и оригиналног предмета можете да погледате овде
Древна српскa земљa се може добити у два паковања

Комплет Древне Земље Србије налази се у паковању димензија: 190 x 120 x 129 мм

Древна Земља Србија на каменом постољу од бигара је у паковању димензија: 105 х 105 х 130 мм

Древна земља Србија на бигару

Ово паковање садржи Древну земљу у кугли од јасена на постољу од камена бигара. Кутија је тврда, са златним вратом и златотиском, пресвучена црним материјалом. На дну кутије је уздигнути део на којем је постављен камен.
Камено постоље од бигара
Овај камен се у народу зове и седра или сига. Хиљадама година око хладних извора од кречњачких стена вода и сунце стварају овај благородни материјал, од којег су изграђени многи средњевековни српски манастири и цркве.
Древна Земља Србија – са места где је била кућа Светог Саве, из села Мишчићи, Дежевска долина.
Српско тројство – земља, дрво и камен – представљају част, велику душу и лепоту српских народних веровања и обичаја.
Детаљан опис овог уникатног и оригиналног предмета можете да погледате овде